Forside

580x580

Udveksling i USA

 

High School udveksling og uddannelse med fokus på kultur og sport

59398888_2261044350652696_7685333459199328256_n

Om Thunder exchange

Hos Thunder Exchange brænder vi for sport. Med den passion i blodet startede Thunder Exchange i 2011 med det formål at hjælpe unge danskere med at komme på High School i USA som udvekslingsstudent samtidig med at dyrke den sport, de elsker.

 

Vi har igennem årerne haft et tæt samarbejde med Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF), og i 2021 indgik vi også en aftale med Dansk Basket Ball Forbund (DBBF). For os i Thunder Exchange, er det uddannelsen, den kulturelle oplevelse og sporten, som er de vigtigste drivkræfter. For os er det vigtigt, at tiden som udvekslingsstudent bringer en masse nye oplevelser samtidig med, at du har mulighed for at udvikle dig fagligt og dyrke din favorit sport.

 

Vi lægger en stor ære i at finde en skole, der passer til dig, og hvor du ligeledes får de udfordringer du søger. Vi sørger for at finde en skole til dig, hvor du kan dyrke den sport, som du virkelig brænder for. Vi har indtil videre sendt unge afsted på udveksling i USA for at dyrke sportsgrenene:

  • Basketball
  • Cheerleading
  • Amerikansk fodbold
  • Fodbold

 

Står din sportsgren endnu ikke på listen? Intet problem. Vi hjælper alle godt afsted på udveksling, uanset sportsgren.

 

Thunder Exchange blev oprettet, fordi vi mente, at der manglede et udvekslingsprogram, som både fokuserede på kultur, sport og uddannelse. Vi er derfor meget stolte over at være den eneste organisation i Danmark, som målrettet arbejder på at finde en High School til dig, hvor du både kan blive udfordret fagligt og menneskeligt, men også dyrke din yndlingssport.

High school I usa

Hvert år hjælper Thunder Exchange unge danske sportsudøvere af sted på High School i USA, hvad end drømmen er at få et år som udvekslingsstudent eller komme videre og dyrke sin sport på højest mulige niveau og tage en videregående uddannelse på college/universitetet i USA. High School i USA, er på samme niveau som gymnasiet i Danmark.

Som udvekslingsstudent i USA vil du opleve, hvordan det er at gå på High School, samtidig med at få et indblik i den amerikanske hverdag og kultur. Som udvekslingsstudent, bliver du bosat hos en værtsfamilie, som sørger for, at du får dette indblik og ligeledes bliver en del af familien.

Du kan vælge mellem at gå på en Public High School eller Private High School. Uanset hvilken du vælger, vil du som udveksling i USA få en masse fede oplevelser og nye bekendtskaber, som vil være med til at gøre din tid som udvekslingsstudent til en oplevelse for livet, og vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted.