Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  High School
  udveksling &
  uddannelse

  Thunder Exchange hjælper unge med at komme på udveksling til USA med fokus på sport og personlig dannelse.

  Læs om udveksling
  Unge på udveksling der laver kampråb

  Hvem er
  Thunder Exchange

  Hos Thunder Exchange brænder vi for sport. Med den passion i blodet startede Thunder Exchange i 2011. Formålet er at hjælpe unge danskere med at komme på udveksling i USA, samtidig med at dyrke den sport, de elsker.

   

  Vi har igennem årerne haft et tæt samarbejde med DAFF, med henblik på at sende unge på udveksling. For os i Thunder Exchange er det uddannelsen, den kulturelle oplevelse og sporten, som er de vigtigste drivkræfter. For os er det vigtigt, at tiden som udvekslingsstudent bringer en masse nye oplevelser samtidig med, man får muligheden for at udvikle sig fagligt og dyrke sin favorit sport.

  Læs mere om os her

  Sportsgrene

  Vi lægger en stor ære i at finde en skole, der passer til dig. En skole hvor du får de udfordringer, du søger. Vi sørger for at finde en skole, hvor du kan dyrke den sport, som du virkelig brænder for. Vi er specialister primært inden for amerikansk fodbold, basketball og fodbold. Men hvis du brænder for en anden sportsgren og ønsker at være udvekslingsstudent, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig afsted på udveksling.

   

  2022

  Etableret

  +0

  High Schools

  +0

  Unge sendt afsted

  Kommende informationsmøder

  Vil du gerne høre mere om at blive udvekslingsstudent – hvor fokus er kultur og sport?

  Så kan du her tilmelde dig et af vores kommende informationsmøder!

  Informationsmøde november

  d. 25. november

  kl. 11.00

  Lukas
  Hansen

  Det uden tvivl et af mine bedste år og oplevelse i mit liv, jeg har nu en amerikansk familie i Californien, hvor jeg altid er velkommen fremover. Jeg holder stadig kontakten med mine venner derfra og skal tilbage igen til jul.
  Læs historien

  Magnus
  Linnebjerg

  Skolen som jeg gik på, var en ret stor skole, så der var stor konkurrence om pladserne på football holdet og vi spillede for omkring 15.000 tilskuere hver weekend.
  Læs historien

  Marcus
  Boesen

  I slutningen af august 2017 rejste jeg så til Oklahoma, og blev modtaget med åbne arme af  min værtsfamilie. Min familie i Oklahoma er fantastisk, og de har gjort alt, hvad de kunne for at få mig til at føle mig hjemme, og som en del af familien.
  Læs historien

  Mikkel
  Kirkegaard

  Det første år hos min værtsfamilie var fuldstændig fantastisk, og familien var total sport freaks. Derfor havde vi sæsonbilletter til Tampa Bay Rayz, baseball, Lightning, ishockey og til Tampa Bay Buccaneers, selvom jeg er fan af New York Giants, så var det nogle fantastiske oplevelser.
  Læs historien

  Simon Høg
  Hegaard

  Jeg kom på en god skole, fik nye venner, som jeg også stadig har kontakt med, den dag i dag. Jeg var starter på vores varsity hold, fik super god træning, og fuld spilletid. Jeg blev også Defensiv MVP i en kamp – virkelig en fantastisk football oplevelse.
  Læs historien

  Her er
  dine muligheder

  Hvert år hjælper Thunder Exchange unge danske sportsudøvere afsted på high school i USA. Det er typisk med en drøm om at komme på udveksling og udvikle sig sportsligt og personligt. Som den eneste organisation i Danmark har vi et målrettet udvekslingsprogram, hvor der både bliver taget højde for din sportslige interesser, uddannelse og kulturelle oplevelser. Nogen drømmer også om at tage skridtet videre på universitetet i USA for at dyrke deres sport på et endnu højere niveau, hvis dette er målet, kan vores Eliteprogram være for dig.

   

   

  Processen

  Det første skridt i processen er, at du og dine forældre bliver afklaret med om du er klar til at tage på udveksling i et år, og være udvekslingsstudent. Når du så har tilmeldt dig som udvekslingsstudent, så er næste skridt, at vi afholder en samtale, hvor der er fokus på dine personlige ønsker, drømme og afklarende spørgsmål, om at komme på udveksling. Herefter starter ansøgningsprocessen, hvor der er forskellige dokumenter, der skal udfyldes, såsom: personligt essay, vaccinationer og skolekarakterer. Sidste del af processen er, at du får information om din værtsfamilie, hvorefter du er parat til at rejse afsted på udveksling i USA. Vi sætter en ære i, at du og din familie, er velforberedte og klar til at sende dig afsted på udveksling. Vi står til rådighed under hele processen, både før, under og efter året som udvekslingsstudent.

  • 1

   Afklaring

   Er du klar til et år væk hjemme fra?

  • 2

   Tilmelding

   Tilmeld dig på vores hjemmeside

  • 3

   Kontakt

   Vi kontakter dig og dine forældre for at starte dialogen

  • 4

   Personlig samtale

   Her er der fokus på dine personlige, ønsker og afklarende spørgsmål

  • 5

   Optagelse

   Optagelser sker efter underskrivelse af aftale

  • 6

   Ansøgningsproces

   Her får du adgang til vores online ansøgningsportal, hvor du skal udfylde forskellige dokumenter

  • 7

   Løbende dialog

   Vi vil løbende guide jer igennem hele ansøgningsprocessen, og er klar til at besvare spørgsmål

  • 8

   Information vedrørende værtsfamilie og skole

   Her vil du få information tilsendt på din værtsfamilie og skole, så snart der er fundet et match

  • 9

   Afrejse til USA

   Vi står for flybilletten og sikrer os, at du kommer trygt frem til din nye værtsfamilie

  • 10

   Værtsfamilien henter dig i lufthavnen

   Nu er du ankommet til USA og er klar til en oplevelse for livet

  Samarbejde
  med DAFF

  “Vi har tidligere selv hjulpet spillerne afsted, men efterhånden som der kommer flere og flere, blev det mere og mere ressourcekrævende, og vi havde ikke mulighed for at hjælpe alle. Vi indgik derfor for nogle år siden et samarbejde med Thunder Exchange. Vi har valgt at samarbejde med Thunder Exchange, da de har et godt program og har nogle stærke relationer i USA og gode erfaringer med udvekslingsophold. Thunder Exchange arbejder seriøst og målrettet, og vi har gode erfaringer med vores samarbejde med dem.”

  Lars Carsen
  CEO – DAFF