Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Magnus
  Linnebjerg Abrahamsen

   

  High School er lige som på film, en total fed oplevelse!

   

  Det har været en super positiv oplevelse at være udvekslingsstudent i USA med Thunder Exchange. Først og fremmest boede jeg hos en fantastisk familie i Texas. Jeg var ikke så tæt med min værts søster, men hende har jeg rigtig meget kontakt med efter jeg er vendt hjem til Danmark. Det har jeg også med resten af familien, vi skyper ofte og skriver jævnligt, og jeg er i gang med at planlægge en rejse tilbage for at besøge dem igen. Jeg må sige at jeg var og er blevet en del af familien, meget mere end jeg havde regnet med. I løbet af året var vi på flere ture sammen, bl.a. til Denver, Colorado, det var en fantastisk natur oplevelse.

   

  De fleste af mine venner havde bil, så vi kørte rundt og hyggede os, tog til forskellige forlystelser, til de lokale søer for at bade og til football kampe, bla Dallas Cowboys og USA mod Japan. Ellers var vi bare hjemme i haven eller ved poolen. Skolen som jeg gik på, var en ret stor skole, så der var stor konkurrence om pladserne på football holdet og vi spillede for omkring 15.000 tilskuere hver weekend. Men inden vi nåede til det, havde vi sommertræning. I Texas er det vildt varmt om sommeren, over 40C. Der var streng disciplin og en klar forventning til at man ydede en ordentlig indsat, i løbet af de uger oplever man både sved, blod og ”knække-sig”, det var hårdt! Jeg fik tilspillet mig som startende QB for JV-holdet og blev rykket op på Varsity holdet til playoffkampene, det var en total fed oplevelse!

   

  Vi blev North Texas Champions 6A og nåede semifinalen til statsmesterskabet. Der var en helt utrolig stemning og vildt følelsesladet, idet flere af mine holdkammerater vidste før hver kamp, at hvis vi taber så er det min sidste footballkamp – ever! Samtidig spiller flere af mine holdkammerater for nogle af de store Universiteter/colleges i dag, det er sjovt at følge med i.

   

  Jeg har haft et dejligt samarbejde med Andreas fra Thunder Exchange, med hans personlige indsats og har altid haft svar parat, når jeg har haft spørgsmål, så der har ingen uvished været i forløbet.

   

  Personligt har jeg fået meget ud af mit udvekslingssår i Texas. Man bliver presset, alt er nyt, og ens ”social skills” bliver udviklet enormt ved at bo i udlandet og leve i en helt anden kultur. Bl.a. gjorde det at jeg fandt ud af hvad jeg ville, så jeg skiftede spor i uddannelsesvalg da jeg kom hjem, jeg har helt sikkert lært mig selv bedre at kende. Jeg var meget i tvivl om mine venner stadig ville være der når jeg kom hjem, den tvivl blev gjort til skamme!

   

  Har du mulighed for at tage tidligt afsted på evt. sommer football camp, så gør det!