Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Fodbold i USA

  Er du også vild med fodbold, og drømmer du om at spille fodbold på en High School i USA, hvor du kan forbedre dig sportsligt og samtidig få nye minder? Så hjælper vi dig godt afsted!

   

  Unge på udveksling der spiller fodbold i USA
  Udlev drømmen

  Fodbold i USA

  Har du altid gået og drømt om at komme på high school i USA, men kan ikke helt slippe tanken om, at du ikke kan spille fodbold? Så kan vi sende dig på et udvekslingsophold, hvor vi sørger for, at du kan spille fodbold imens.

  Hvert år sender vi flere forskellige sportsglade unge afsted på high school i USA, hvor nogle er afsted for at spille fodbold. Fodbold i USA er lidt ligesom vi kender det i Danmark, hvor kampene er fyldt med god stemning og heppende fans. Hvis du gerne vil gå på en high school, og spille fodbold i USA, får du muligheden for at forbedre dig både sportsligt og som person. Du får en oplevelse for livet, hvor du, samtidigt med at spille fodbold, så kommer du helt tæt på den amerikanske kultur og oplever den amerikanske high school spirit.

  Det bliver et uforglemmeligt år, fyldt med gode minder og nye venskaber.

  Fodbold i USA

  Træningen

  Du har sikkert en masse spørgsmål omkring træningen i fodbold. Hvornår er det? Hvor foregår det? Hvor ofte træner man? I sektionen til højre kan du finde svar på de fleste spørgsmål.

  Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor foregår træningen?

   Træningen foregår primært efter skole, hvor der også vil være kampe, hvor du og dine holdkammerater skal spille imod de andre skoler om at deltage i statsmesterskabet.

  • Hvor ofte skal man træne?

   Træningen består typisk af 1 times styrketræning om dagen, som vil foregå i skoletiden (mandag til fredag). Udover dette vil der som regel være 2 timers fodboldtræning om dagen, som ligger efter skoletiden. (mandag til fredag). De uger, hvor du skal spille kamp, vil kampen typisk lægge om fredagen, og fredagstræningen vil derfor blive aflyst.

  • Hvad sker der, hvis man vinder mesterskabet?

   Den skole, der vinder statsmesterskabet i fodbold, kan tage titlen og den eftertragtede pokal med hjem til skolen. Derudover bliver der lavet en statsmesterskabs fingerring, som vinderne kan købe som et minde om deres sejr.

  • Hvor kan jeg spille fodbold?

   Du kan enten spille fodbold i USA på en Public High School eller en Private High School.

    

   Vil du vide mere, om muligheden for at spille fodbold på high school i USA, så tilmeld dig her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

  Her er

  Dine muligheder

  Hvert år hjælper Thunder Exchange unge danske sportsudøvere afsted på high school i USA, hvor det typisk er en drøm at komme på udveksling og udvikle sig sportsligt og personligt. Som den eneste organisation i Danmark har vi et målrettet udvekslingsprogram for udvekslingsstudenter, hvor der både bliver taget højde for din sportslige interesser, uddannelse og kulturelle oplevelser. Nogen drømmer også om at tage skridtet videre på universitetet i USA for at dyrke deres sport på et endnu højere niveau, hvis dette er målet, kan vores Eliteprogram være for dig.

  Er udveksling i USA noget for dig?