Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  High School
  Basketball

  Er du vild med at spille basketball? 

   

  Det kan vi godt forstå. Vi hjælper hvert år unge afsted på high school i USA, hvor de kan spille basketball og få den fedeste oplevelse

  – og vi hjælper også meget gerne dig. 

  Unge på udvekling der spiller high school basketball

  Udlev drømmen
  Basketball

  Udover at du kommer afsted på udveksling med fokus på at dyrke din yndlingssport, basketball, så vil du også få en masse nye bekendtskaber og få en masse minder med hjem tilbage til Danmark.

   

  Ved at spille high school basketball får du muligheden for at opleve den fede stemning, der er til både træningen og kampene samt at forbedre dig sportsligt. Du vil møde helt nye mennesker, der bliver dine holdkammerater, som du har mulighed for at lære nyt fra, og som ligeledes gerne vil lære nyt fra dig. 

   

  Vi hjælper dig under hele din rejse fra inden afrejse til under og efter. Vi sørger ligeledes for, at du kommer på en high school, hvor du kan spille basketball. Det vigtigste for os er, at du trives, og får muligheden for at få de udfordringer, du søger. Både fagligt, men også på basketballbanen.

  High School
  Basketball træning

   

  Basketball træningen foregår primært efter skole. Udover træningen vil du og dine holdkammerater også spille basketball kampe mod hold fra andre high schools. Her spiller i om at deltage i statsmesterskabet.

   

  Træningen består typisk af 1 times styrketræning om dagen, som vil foregå i skoletiden (mandag til fredag). Derudover vil der som regel være 2 timers basketball træning, hver dag, efter skole (mandag til fredag). De uger, hvor du og dine holdkammerater skal spille kampe, vil de som regel være om fredagen, hvor der derfor ikke vil være træning.

   

  Den skole, der vinder statsmesterskabet i basketball, vinder titlen og får pokalen med hjem til skolen. Derudover bliver der lavet en statsmesterskabsring, som vinderne har muligheden for at købe som et minde om deres sejr. 

   

  Du kan enten vælge at spille basketball på en Public High School eller en Private High School. Uanset hvad du vælger, bliver det et år fyldt med en masse fede oplevelser, hvor du får muligheden for at spille high school basketball, og opleve den amerikanske hverdag.

   

  Vil du vide mere, om muligheden for at spille high school basketball i USA, så tilmeld dig her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

  Her er
  dine muligheder

  Hvert år hjælper Thunder Exchange unge danske sportsudøvere afsted på high school i USA, hvor det typisk er en drøm at komme på udveksling og udvikle sig sportsligt og personligt. Som den eneste organisation i Danmark har vi et målrettet udvekslingsprogram for udvekslingsstudenter, hvor der både bliver taget højde for din sportslige interesser, uddannelse og kulturelle oplevelser. Nogen drømmer også om at tage skridtet videre på universitetet i USA for at dyrke deres sport på et endnu højere niveau, hvis dette er målet, kan vores Eliteprogram være for dig.