Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Thunder exchange unge på udveksling
  Hvem er vi

  Thunder Exchange

  Hos Thunder Exchange brænder vi for sport. Med den passion i blodet blev Thunder Exchange stiftet i 2011 af Finn Rahbæk Brandsen og Andreas Rahbæk Brandsen. Formålet med Thunder Exchange er at hjælpe unge danskere med at komme på high school i USA som udvekslingsstudent, samtidig med, at de har mulighed for at dyrke den sport, de elsker.

   

  Vi har igennem årerne haft et tæt samarbejde med Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF) for at kvalitetssikre processerne. For os i Thunder Exchange, er det uddannelsen, den kulturelle oplevelse og sporten, som er de vigtigste drivkræfter. For os er det vigtigt, at tiden som udvekslingsstudent bringer en masse nye oplevelser samtidig med, at du har mulighed for at udvikle dig fagligt og dyrke din favorit sport.

   

  Vi lægger en stor ære i at finde en skole, der passer til dig, og hvor du ligeledes får de udfordringer, du søger. Vi sørger for at finde en skole til dig, hvor du kan dyrke den sport, som du virkelig brænder for. Vi har indtil videre sendt unge afsted på udveksling i USA for at dyrke sportsgrenene:

   

  • Basketball
  • Amerikansk fodbold
  • Fodbold
  • Cheerleading

   

  Står din sportsgren endnu ikke på listen? Intet problem. Vi hjælper alle godt afsted på udveksling, uanset sportsgren.

   

  Thunder Exchange blev oprettet, fordi vi mente, at der manglede et udvekslingsprogram, som både fokuserede på kultur, sport og uddannelse. Vi er derfor meget stolte over at være den eneste organisation i Danmark, som målrettet arbejder på at finde en high school til dig, hvor du både kan blive udfordret fagligt og menneskeligt, men også dyrke din yndlingssport.

  Hvorfor vælge
  Thunder Exchange

  Vi tilbyder et udvekslingsprogram af høj kvalitet og fokus på sport. Vi fokuserer på et tæt forhold mellem vores studerende og deres familier. For os er ansvarlighed, ærlighed og åbenhed altafgørende og er der et problem undervejs, så løser vi det.

   

  Er du grebet af en sport, som amerikansk fodbold, basketball, fodbold eller en anden sport, kan vi hjælpe dig med at finde en high school, som passer til dine behov. Vi lægger en kæmpe ære i at finde en high school, hvor du kan dyrke den sport, du brænder for.

  Mød holdet

  Thunder Exchange er et team af passionerede mennesker

  Andreas

  Andreas Rahbæk Brandsen - CEO

  Thunder Exchange CEO Finn

  Finn Rahbæk Brandsen - CEO

  Lærke

  Lærke Kristensen - Program koordinator

  Samarbejde

  Med DAFF

  “Vi har tidligere selv hjulpet spillerne afsted, men efterhånden som der kommer flere og flere, blev det mere og mere ressourcekrævende og vi havde ikke mulighed for at hjælpe alle. Vi indgik derfor for nogle år siden et samarbejde med Thunder Exchange. Vi har valgt at samarbejde med Thunder Exchange, da de har et godt program, og har nogle stærke relationer i USA og gode erfaringer med udvekslingsophold. Thunder Exchange arbejder seriøst og målrettet, og vi har gode erfaringer med vores samarbejde med dem.”

  Lars Carsen
  CEO – DAFF