Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

    Dine oplysninger
    Hvordan skal vi kontakte dig?


    GDPR

    THUNDER EXCHANGE – GDPR
    Thunder Exchange dataansvar 01.01.2020

    Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,
    der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring
    af en fair og gennemsigtig behandling.
    Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger
    til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler
    kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de
    angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

     

    Kontaktoplysninger
    på den dataansvarlige
    Dataansvarlig hos Thunder Exchange, og vi sikrer, at dine personoplysninger
    behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

     

    Kontaktoplysninger:
    Kontaktperson: Finn Brandsen, CEO
    Adresse: Forchhammervej 9B, 2tv. 9000 Aalborg
    Mail: finnbrandsen@thunderexchange.dk
    Website: https://www.thunderexchange.dk

     

    Behandling af personoplysninger
    Vi behandler følgende personoplysninger:
    1) Medlemsoplysninger:
    1.1) Almindelige personoplysninger:
    Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse, indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse, sportslig interesse, Sociale Medier og e-mail.
    1.2) Personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse:
    Evt. Helbredsoplysninger
    CPR-nummer

     

    Foreningens formål med behandling af dine personoplysninger
    Vi behandler dine personoplysninger til bestemte formål, når vi har en lovlig
    grund. Lovlige grunde til behandling er særligt:
    Foreningens berettigede (legitime) interesser i at behandle dine oplysninger (interesse afvejningsreglen)
    At det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig (Behandling efter lovkrav)

     

    Behandling med samtykke
    Formålene:
    1) Formål med behandling af medlemsoplysninger:
    Thunder Exchanges medlemshåndtering, herunder betaling/opkrævning
    Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning
    Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
    Levering af varer og ydelser du har bestilt
    Administration af din relation til os

     

    Vi behandler kun personoplysninger ud fra legitime interesser i det omfang vi
    behandler dine medlemsoplysninger på baggrund af interesseafvejningsreglen, vil
    denne behandling udelukkende være motiveret af berettigede (legitime)
    interesser.

     

    Håndtering af dine medlemsrettigheder i henhold til vedtægterne m.v., herunder i forhold til generalforsamling
    Opfyldelse af medlemspligter, herunder opkrævning og betaling af betalingsrater m.v.
    Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
    Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller situation i forbindelse med Thunde Exchange.

     

    Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger også i en periode efter din udmeldelse af foreningen
    Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år, behandles oplysninger om forældrene
    Opbevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende.

     

    Samtykke
    Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet
    lovligt grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i
    sjældne tilfælde er nødvendigt for videregivelse af personoplysninger i forhold
    til aktiviteter som foreskrevet ovenstående. Hvis vi indhenter dit samtykke, er
    det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til enhver tid trække det
    tilbage ved at give os besked om det. Når vi indhenter personoplysninger om
    børn og unge, foretager vi en vurdering af, om barnet selv er i stand til at
    afgive de pågældende personoplysninger. Hvis ikke, indhenter vi samtykke fra en
    forælder. Vores udgangspunkt er 15 år. Indsamler vi personoplysninger på børn
    via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er
    fyldt 13 år selv afgive samtykke.

     

    Videregivelser af dine personoplysninger
    I forbindelse med aktiviteter sker der videregivelse af oplysninger om
    deltagelse og resultater til relevante idrætsorganisationer. Vi
    videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit
    samtykke.

     

    Opbevaring og sletning af dine personoplysninger
    Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder:
    1) Medlemmer: Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:
    Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 3 år efter kalenderåret for din udveksling er afsluttet.
    Bogføringsbilag, herunder f.eks. fakturaer, skal gemmes i 5 år fra udløbet af det regnskabsår, som bilaget drejer sig om.

     

    Andre relevante oplysninger til opfølgning og stillingtagen til eventuelle krav gemmes i 5 år efter arbejdet er ophørt.

     

    Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer og forældre
    til statistik og lignende, så længe de har historisk værdi.

     

    Dine rettigheder
    Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi
    behandler personoplysninger om dig:
    Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
    Retten til indsigt i egne personoplysninger
    Retten til berigtigelse
    Retten til sletning (såfremt behandling af dine oplysninger fortsat er nødvendige i henhold til gældende lovgivning, kan du ikke kræve dine oplysninger slettet.)
    Retten til begrænsning af behandling
    Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt, anvendt format)
    Retten til indsigelse.

     

    Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores
    behandling ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du
    øverst. Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller
    slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og
    gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
    Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks.
    Datatilsynet.

     

    Revidering af privatlivspolitikken
    Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik
    fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive
    ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på
    vores websted. Ved væsentlige ændringer vil du modtage meddelelse herom.