Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Kom til USA

  Amerikansk
  Fodbold

  Brænder du for at spille amerikansk fodbold, og har en drøm om at spille det på en high school i USA? Så hjælper vi dig mere end gerne afsted!

  Unge på udveksling der spiller amerikansk fodbold
  Udlev drømmen

  Amerikansk fodbold

  Hvert år sender vi unge afsted for at spille amerikansk fodbold i USA, hvor de går på high school, skaber nye venskaber og får minder for livet. Ved at spille amerikansk fodbold i USA, oplever du den amerikanske “high school spirit”til amerikanske fodbold kampe. De foregår med heppende cheerleaders, bannere, jublende fans og de velkendte skumfingre, som vi alle har set i amerikanske film. Derudover vil du få muligheden for at blive udfordret på banen, få nye holdkammerater, og få den kulturelle oplevelse, du ønsker.

   

  Det bliver et år fyldt med gode minder, hvor du får muligheden for at spille amerikansk fodbold i USA, og opleve den amerikanske hverdag og kultur.

   

  Siden vores start, i 2011, har vi haft et tæt og godt samarbejde med det danske amerikanske fodboldforbund, DAFF, hvor vi sammen hjælper unge amerikanske fodboldspillere afsted på high school i USA.

  Vi er rigtig glade for samarbejdet med DAFF, da det giver muligheden for at kunne hjælpe endnu flere amerikanske fodboldspillere afsted på high school i USA.

  Amerikansk fodbold

  Træningen

  Du har sikkert en masse spørgsmål omkring træningen i amerikansk fodbold. Hvornår er det? Hvor foregår det? Hvor ofte træner man? I sektionen til højre kan du finde svar på de fleste spørgsmål.

  Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor foregår træningen?

   Den amerikanske fodbold træning foregår primært efter skole, hvor der også vil være kampe, hvor du og dine holdkammerater skal spille imod andre skoler om at deltage i statsmesterskabet.

  • Hvor ofte skal man træne?

   Træningen består typisk af 1 times styrketræning om dagen, som vil foregå i skoletiden (mandag til fredag). Udover dette vil der som regel være 2 timers amerikansk fodbold træning, hver dag, efter skole (mandag til fredag). De uger, hvor der er kamp, vil kampen typisk lægge om fredagen, hvor der så, ingen træning vil være.

  • Hvad sker der, hvis man vinder mesterskabet?

   Den skole, der vinder statsmesterskabet, får titlen som vindere og pokalen med hjem til skolen. Derudover bliver der lavet en statsmesterskabsring, som vinderne har muligheden for at købe som minde om deres sejr.

  • Hvor kan jeg spille amerikansk fodbold?

   Du kan enten spille amerikansk fodbold på en Public High School eller en Private High School.

   Vil du vide mere, om muligheden for at spille amerikansk fodbold på high school i USA, så tilmeld dig her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

  Her er

  Dine muligheder

  Hvert år hjælper Thunder Exchange unge danske sportsudøvere afsted på high school i USA, hvor det typisk er en drøm at komme på udveksling og udvikle sig sportsligt og personligt. Som den eneste organisation i Danmark har vi et målrettet udvekslingsprogram for udvekslingsstudenter, hvor der både bliver taget højde for din sportslige interesser, uddannelse og kulturelle oplevelser. Nogen drømmer også om at tage skridtet videre på universitetet i USA for at dyrke deres sport på et endnu højere niveau. Hvis dette er målet, kan vores Eliteprogram være for dig.

  Er udveksling i USA noget for dig?

  Er udveksling i USA noget for dig?