Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Lukas Hansen

  Overordnet har min tur til USA været en kæmpe oplevelse, noget som jeg aldrig vil glemme!

   

   Jeg har forbedret mig sportsligt, dog ikke som forventet, men seriøsiteten er meget højere i USA og det mærker man. Jeg er ikke blevet klogere på amerikansk fodbold eller udviklet vilde, gode og nye teknikker, men jeg har lært mig selv bedre at kende i spillet. I USA er der konkurrence om de forskellige positioner, noget jeg ellers ikke var vant til, udover på landsholdet, det har gjort, at jeg er blevet væsentligt bedre under pressede situationer.

   

  De første tre måneder havde jeg ikke meget fritid, da de som sagt er enormt seriøst om sporten, så meget af tiden gik med træning. Hver mandag til torsdag, var der 3 timers træning og 1 times styrketræning eller gameplay film, og om fredagen var der kampdag efter skolen. Så de første måneder havde jeg egentligt kun fri i weekenden.

   

  Udover at spille amerikansk fodbold, så spillede jeg basketball i vintersæsonen, det var dog ikke lige min kop te, men det var sjovt at prøve noget nyt, og eftersom jeg havde brugt så meget tid på amerikansk fodbold, så følte jeg, at jeg manglede ting at bruge min tid på.

   

  I foråret brugte jeg næsten alt min tid sammen med mine venner. Jeg var så heldig også at bo sammen med en anden udvekslingsstudent, på min alder, udover det, så havde min værtsfamilie en som, som også var på min alder. Vi havde en hyggelig trio kørende, som jeg stadig savner den dag i dag. Vi var heldige nok, at sønnen var gammel nok til at køre, så vi havde ikke problemer med at komme rundt til f.eks. biografen eller ud at bowle og andre ting.

   

  Det uden tvivl et af mine bedste år og oplevelse i mit liv, jeg har nu en amerikansk familie i Californien, hvor jeg altid er velkommen fremover. Jeg holder stadig kontakten med mine venner derfra og skal tilbage igen til jul.

   

  Et råd til dem, der gerne vil afsted, vær imødekommende overfor andre. Du vil være interessant for andre, da du kommer fra et andet land, men tag også selv kontakt til andre, og du får en masse gode venskaber.