Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Marcus Boesen

  Hej, mit navn er Marcus, og jeg var udvekslingsstudent i Oklahoma, USA. En af grundende til, at jeg valgte at blive udvekslingsstudent i USA, var min passion for amerikansk fodbold. Jeg startede med at spille, da jeg var 15 år, og da sporten ikke er så udbredt i lille Danmark, i forhold til USA, begyndte jeg hurtigt at interessere mig for muligheden, for at spille ”over there”. Jeg bestemte mig for, at jeg ville give det at spille amerikansk fodbold, på en high school i USA, et skud i slutningen af 2016. Jeg tog kontakt til en del udvekslingsprogrammer, men ingen kunne love mig, at jeg endte på en skole, hvor der var et godt footballhold.

   

  Jeg endte så med at tage kontakt til Thunder Exchange, som jeg havde hørt om igennem andre danske amerikanske fodboldspillere, og de kunne give mig den oplevelse, som jeg drømte om. I slutningen af august 2017 rejste jeg så til Oklahoma, og blev modtaget med åbne arme af  min værtsfamilie. Min familie i Oklahoma er fantastisk, og de har gjort alt, hvad de kunne for at få mig til at føle mig hjemme, og som en del af familien. Deres yngste søn var også senior på den skole, som jeg skulle gå på, Edmond Memorial High School, og han spillede også football, så det gjorde det en del nemmere, at han vidste, hvordan det hele foregik.  

   

  Jeg blev meget overrasket over, hvor mange ressourcer holdet havde fået tildelt af skolen, og hvor professionelt det hele var. Holdet havde deres eget vægttræningslokale, kunstgræsbane, betalte coaches til hver position, træningstøjet blev vasket og alle fik deres egne hjelme og shoulderpads osv. Desværre gik det ikke helt godt med holder, og vi mødte en del gode hold, så vi sluttede sæsonen med 2 sejre og 8 nederlag, men det var stadig en kæmpe oplevelse.

   

  Efter, at sæsonen sluttede i oktober, var der et par trænere fra forskellige universiteter, der var interesseret i mig, og tilbød mig at komme og besøge deres skoler. Så jeg gik hurtigt i gang med at undersøge de forskellige universiteter og colleges, og hvordan hele recrutitng-processen var, samtidig med, at jeg også var begyndt på brydeholder, sammen med min værtsbror. Jeg besøgte tre forskellige colleges, to i Oklahoma og et i Kansas, hvor trænerne præsenterede deres forskellige tilbud til mig, og i forhold til at betale for min uddannelse. D. 7. februar, som er national signing day for footballspillere, der besluttede jeg mig for at skrive under på en kontrakt med Fort Hayes University. Dels fordi de havde haft meget succes i de seneste sæsoner, og dels fordi de gav mig et godt økonomisk tilbud. Efter brydesæsonen, så gik jeg på atletikholdet i forårssæsonen, hvor jeg var en del af kuglestødsholdet, og havde rigeligt at se til.

   

  Thunder Exchange gav mig de redskaber, som jeg havde brug for. Jeg kan helt klart anbefale andre amerikanske fodboldspillere, at gøre det samme som jeg, og vælge Thunder Exchange.