Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Simon Høg
  Hegaard

  For det første er jeg meget taknemmelig for at mine forældre gik med til, at jeg fik lov til at tage af sted og udleve en af mine drømme som 16-årig, og gid jeg kunne gøre det samme igen. Hvis du overvejer at tage på udveksling til USA, i et år eller to, så GØR DET! Du vil se tilbage på det med et smil på læben og aldrig fortryde det.

   

  Det er utroligt, hvor hurtigt tiden går, jeg kan ikke forstå det er helt tilbage i (årstal), at jeg var afsted på udveksling i Californien. Det var enormt fedt at prøve og leve i USA, især efter alle de Tv-serier og film man havde set, og så selv at få lov til at stå midt i det hele – total fedt, overvældende og også et kulturchok.

   

  På trods af, at min værtsmor var lidt overbeskyttende, som gjorde jeg missede lidt af det sociale, så var mit udvekslingsophold alt i alt en total fed oplevelse. Jeg kom på en god skole, fik nye venner, som jeg også stadig har kontakt med, den dag i dag. Jeg var starter på vores Varsity hold, fik super god træning, og fuld spilletid. Jeg blev også Deffensive MVP i en kamp – virkelig en fantastisk football oplevelse.

   

  Jeg havde nogle virkelig gode oplevelser med min værtsmor, vi var både på ferie på Hawaii, en tur til et ski område i Nord Californien. Derudover var en fed oplevelse også, da jeg var inde og se 49’ers spille mod Giants på Candle Stick Park, inden det blev revet ned, og så havde udsigt til det nye stadionbyggeri fra vores hus. Jeg var også inde og se nogle kampe på Stanford Uni, det er virkelig vanvittigt, hvor stor en opbakning og hvor meget de går op i college football. Min værtsmor var svømmetræner på Court side Country Club, som er en virkelig high end og luksuriøs club, som jeg fik gratis medlemskab til. Her kunne jeg altid cykle hen og benytte mig af alle faciliteterne som spa bade, fitness lokale og en lækker lounge, hvor der udelukkende kørte sports kanaler hele tiden, mega lækkert!

   

  Amerikanerne er meget imødekommende og venlige, så det var nemt at finde mange gode venner, specielt dem football holdet. Det gjorde også, at det var nemmere at få hjælp til at finde rundt, når man skulle fra klasse til klasse, især i starten, der var altid hjælp at få. Det gjorde det også sjovere i frikvartererne, når man skulle fra klasse til klasse, der var altid sjov og grin undervejs. En, for mig, sjov og underlig ting var, at der var ingen gange på skolen, alt trafik mellem klasserne på campus foregik udendørs – men det var heldigvis i Californien, så vejret var altid godt.

   

  Jeg lærte meget om mig selv, ved at gå i skole og bo et år i USA. Det var helt surrealistisk, bare den udfordring, at jeg selv skulle rejse fra Randers og hele vejen til USA. En meget lang rejse, med flere stop undervejs, heldigvis gik alt godt og jeg nåede både frem og hjem igen. Det er helt klart, at mit år i USA, har gjort mig mere selvstændig, givet mig større selvværd, ansvar og gjort, at jeg er vokset enormt det år.

   

  Tænk hvis man kunne gøre det igen, det gik så stærkt. Fed, fed, fed oplevelse – Tak!