Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Processen for at blive high school udvekslingsstudent

  Fans er klar til kamp

  Det første skridt i processen for at blive high school udvekslingsstudent er, at du og dine forældre bliver afklaret med om du er klar til at tage at tage 2 år til USA, hvor målet er at komme videre på universitet. Når du så har tilmeldt dig, så er næste skridt, at vi afholder en samtale, hvor der er fokus på dine personlige ønsker, drømme og afklarende spørgsmål, om at blive high school udvekslingsstudent med Eliteprogrammet. Herefter starter ansøgningsprocessen, hvor der er forskellige dokumenter, der skal udfyldes, så som: personligt essay, vaccinationer og skolekarakterer. Sidste del af processen er, at du får information om enten din værtsfamilie eller skolen, hvor du skal bo. Herefter er du parat til at rejse afsted til USA. Vi sætter en ære i, at du og din familie, er velforberedte og klar til at sende dig afsted som high school udvekslingsstudent. Vi står til rådighed under hele processen, både før, under og efter dit ophold.

   

  Du kan, herunder trin for trin se processen for at blive high school udvekslingsstudent i USA med Eliteprogrammet.

  1. Afklaring

   

  Det er vigtigt, at du og dine forældre er afklaret med, at du skal afsted på high school i 2 år, og målet efter er at komme videre på universitetet. En del af dette er, at du skal være afklaret med, at det indebærer, at du skal være klar på at bruge meget tid på din skole og sport, samt være åben overfor nye bekendtskaber.

  2. Tilmelding

   

  Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside, her skal du udfylde lidt generelle information omkring dig selv og dine forældre.

  3. Kontakt

   

  Efter tilmelding kontakter vi dig og dine forældre, for at starte den indledende dialog og arrangering af en personlig samtale.

  4. Personlig samtale

   

  I den personlige samtale tager vi udgangspunkt i dig og dine drømme og information om at være high school udvekslingsstudent. Dette indebærer bl.a. en snak om dine forventninger til det sportslige og hvad du ønsker at opnå med programmet. Samtidigt har vi også nogle forventninger og retningslinjer, som du skal overholde. Dette vil f.eks. være ingen alkohol, opføre dig ordentligt og respektere din værtsfamilies regler til dig eller skolens reglement. Derudover vil vi også gennemgå hele processen, der vil komme efter samtalen.

  5. Optagelse

   

  For at blive optaget på vores Eliteprogram, skal du og dine forældre underskrive og betale første rate. Information vedrørende dette vil I få tilsendt på mail.

  6. Ansøgningsproces

   

  Når du og dine forældre har underskrevet og betalt første rate, vil I få adgang til vores online ansøgningsportal. Her er der forskellige dokumenter, der skal udfyldes, såsom generelle informationer, et personligt essay, vaccinationer og dine skolekarakterer.

  7. Løbende dialog

   

  Under hele ansøgningsprocessen står vi klar til at guide jer og besvare spørgsmål.

  8. Information vedrørende værtsfamilie eller skole

   

  Når værtsfamilie eller skole er fundet, så vil du få information om dem tilsendt. Hvis du skal bo hos en værtsfamilie, skal I sammen med værtsfamilien arrangere et møde, så I kan lære hinanden at kende.

  9. Afrejse til USA

   

  Hvis du vælger at bo hos en værtsfamilie, skal I sammen finde det bedst mulige tidspunkt, hvor du kan rejse afsted. Har du valgt at bo på skolen, finder vi sammen det bedst mulige tidspunkt du kan rejse afsted. Når tidspunktet er fundet for din afrejse, sørger vi for at bestille den bedst mulige flybillet, så rejsen går så problemfrit som muligt.

  10. Værtsfamilien henter dig i lufthavnen

   

  Du er nu ankommet til USA og er klar til at gå efter dine drømme, hvor enten din værtsfamilie står klar til at tage imod dig eller en repræsentant fra skolen. Nu er det op til dig at gå efter dine drømme, så du kan komme på universitetet.