Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Processen for at komme på udveksling i USA

  Glade studerende hopper

  Det første skridt i processen er, at du og dine forældre bliver afklaret med om du er klar til at tage et år på udveksling i USA. Når du så har tilmeldt dig som udvekslingsstudent, så er næste skridt, at vi afholder en samtale, hvor der er fokus på dine personlige ønsker, drømme og afklarende spørgsmål, om at komme på udveksling i USA. Herefter starter ansøgningsprocessen, hvor der er forskellige dokumenter, der skal udfyldes, så som: personligt essay, vaccinationer og skolekarakterer. Sidste del af processen er, at du får information om din værtsfamilie, hvorefter du er parat til at rejse afsted på udveksling i USA. Vi sætter en ære i, at du og din familie, er velforberedte og klar til at sende dig afsted på udveksling. Vi står til rådighed under hele processen, både før, under og efter året som udveksling i USA.

   

  Du kan, herunder trin for trin se processen for at komme på udveksling i USA.

  1. Afklaring

  Det er vigtigt, at du og dine forældre er afklaret med, at du skal afsted på udveksling i USA, i et helt år. En del af dette er, at du skal være afklaret med, at et år som udveksling i USA indebærer, at du skal være åben og imødekommende overfor de bekendtskaber og oplevelser, der vil komme.

  2. Tilmelding

  Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside, her skal du udfylde lidt generelle information omkring dig selv og dine forældre.

  3. Kontakt

  Efter tilmelding kontakter vi dig og dine forældre, for at starte den indledende dialog og arrangering af en personlig samtale.

  4. Personlig samtale

  I den personlige aftale tager vi udgangspunkt i dig og dine drømme og information om at være på udveksling i USA. Dette indebærer bl.a. en snak om dine forventninger til det sportslige og hvad du ønsker at opnå her. Samtidigt har vi også nogle forventninger og retningslinjer, som du skal overholde. Dette vil f.eks. være ingen alkohol, opføre dig ordentligt og respekter din værtsfamilies regler til dig, som udvekslingsstudent. Derudover vil vi også gennemgå hele processen, der vil komme efter samtalen.

  5. Optagelse

  For at blive optaget som udvekslingsstudent, skal du og dine forældre underskrive og betale første rate. Information vedrørende dette vil i få tilsendt på mail.

  6. Ansøgningsproces

  Når du og dine forældre har underskrevet og betalt første rate, vil I få adgang til vores online ansøgningsportal. Her er der forskellige dokumenter, der skal udfyldes, så som generelle informationer, et personligt essay, vaccinationer og dine skolekarakterer.

  7. Løbende dialog

  Under hele ansøgningsprocessen står vi klar til at guide jer og besvare spørgsmål.

  8. Information vedrørende værtsfamilie og skole

  Når værtsfamilie og skole er fundet, så vil du få information om dem tilsendt, hvor I sammen med værtsfamilien skal arrangere et møde, så I kan lære hinanden at kende.

  9. Afrejse til USA

  Når du sammen med værtsfamilien har aftalt afrejsetidspunkt, så sørger vi for at bestille den bedst mulige flybillet, så rejsen går så problemfrit som muligt.

  10. Værtsfamilien henter dig i lufthavnen

  Du er nu ankommet til USA, hvor din værtsfamilie står klar til at tage imod dig. Nu er det op til dig, som udvekslingsstudent, at skabe en oplevelse for livet.