Thunder Exchange udvekslingsprogram

Thunder Exchange udvekslingsprogram

Hvert år sender Thunder Exchange danske amerikanske fodboldspillere afsted på high school i USA. De studerer på godkendte High Schools og bor hos frivillige Amerikanske værtsfamilier, og oplever ”the American way of life” og den specielle ”High School Spirit”. De opbygger bånd og får livslange venskaber med Amerikanere. For mange udvekslings studenter bliver året en ”life-changing” oplevelse

 

Du kan blive udveksling student, hvis du kan opfylde følgende kriterier:

  • Du har ikke genenmført mere end 11 års skolegang (børnehave og 0 klasse tæller ikke med)
  • Du er mellem 15 og 18 1/2 år gammel inden skolestart i begyndelsen af august det år du tager afsted.
  • Du er moden og har gode karakterer og yder en god indsats i skolen. Du bør have et karaktergennemsnit på minimum 7.  Hvis ikke skal du udvise modenhed og indsats for at opnå det.
  • Du har ikke tidligere deltaget på Higs School i USA som udvekslingsstudent eller under F1 program i USA.
  • Du kan score min 75% eller højere i Standard Level English Proficiency Test (SLEP/Eltis).
  • Du planlægger at rejse hjem efter dit 10 måneders (skoleåret) program.
processen-banner

 

Processen

Her er en beskrivelse af hvad du skal gøre for at kick-starte din drøm om at komme til USA gå på High School, bo hos en Amerikansk familie og spille football som Udvekslingsstudent.

 

Dos and dont’s

Her kan du læse og få et par “pointers” om dos and don’ts når du skal afsted som Udveklsingsstudent i USA..

dos-donts-banner
om-værtsfamilien

 

 

Om værtsfamilien

Værtsfamilierne vil gøre sig umage for, at du trives hos dem og bliver en del af familien. Igennem værtsfamilien vil du komme i kontakt med en masse andre spændende mennesker.

Om USA

Vi tager vare på dig og er klar til at hjælpe hvis der er noget der bliver svært. Ved ankomsten til den endelige destination vil enten værtsfamilien eller en repræsentant fra vores partner i USA, World Youth Connection, tage imod. og han/hun er klar til at hjælpe dig anytime skulle få brug for det.

om-usa-banner
at-være-udviklingsstudent-banner

At være udvekslingsstudent

Er der forskelle på Dansk og Amerikansk kultur og dagligdag – jeps, her kan du læse om nogle af de små spidsfindige forskelle der er mellem at være ung i Danmark og i USA :).

Priser og betingelser

Her kan du se hvad et år som Udvekslingsstudent i USA koster, samt alt hvad prisen indeholder, så som fuld dækkende forsikring og retur flyrejse – men tryk og se selv hvor meget du får for pengene.

priser-betingelser-banner