Om Thunderexchange

Om Thunderexchange

Thunder Exchange har siden 2011 sendt unge danskere på udveksling i USA. Thunder Exchange blev oprettet fordi vi mente der manglede et udvekslingsprogram som fokuserede på både sport og uddannelse. Vi er derfor meget stolte over at kunne sige at vi er den eneste organisation i Danmark som målrettet forsøger at finde en highschool til dig hvor du både kan blive udfordret fagligt men også dyrke den sport som du brænder for.
Thunder Exchange blev stiftet af Finn Brandsen og hans søn Andreas Brandsen.

Ligesom at Thunder Exchange brænder for at du får et fantastisk ophold i USA har vores samarbejdspartner PAX mange års erfaring inden for udvekslings. Vores samarbejdspartner står for udvælgelse af værtfamilier og har samtidigt løbende kontakt til dig som udvekslingstudent i form af en områderepræsentant.

Hvorfor vælge Thunder Exchange
Thunder Exchange tilbyder et udvekslingsprogram af høj kvalitet og til billige priser. Vi fokusere på et tæt forhold imellem vores studerende og deres familier. For os er ansvarlighed, ærlighed og åbenhed altafgørende og er der et problem undervejs, så løser vi det.

Er du grebet af Amerikansk fodbold eller en anden sport, kan vi hjælpe dig med at finde en High School som passer til dine behov. Vi lægger en kæmpe ære i at finde en High School hvor du kan dyrke den sport du brænder for!
Vi er derfor meget stolte over at kunne sige vi er den eneste organisation i Danmark som aktivt forsøger at finde en High School hvor du kan spille Amerikansk fodbold eller dyrke den idrætsgren du elsker!

DAFF
I samspil med Amerikansk fodbold er vi i et tæt samarbejde med DAFF’s (Dansk Amerikansk Fodbold Forbund) Lars Carlsen som er sportschef og landsholds headcoach for både A-landsholdet og U19-landsholdet.

Andreas Rahbæk Brandsen