Simon Høg Hegaard

Simon Høg Hegaard – 1 gang til pleeeeease :).

For det første er jeg meget taknemmelig for at mine forældre gik med til at jeg fik lov til at tage af sted, for jeg har helt klart fået lov til at leve en af mine drømme ud allerede som 16 årig – gid jeg kunne gøre det samme igen 😊. Og hvis du overvejer et år eller 2 i USA så GØR DET !!!  – du vil komme til at se tilbage på det med et smil på læben og aldrig fortryde det

 

Det er sygt hvor hurtigt tiden går, det er allerede 8 år siden at jeg var afsted på udvekslings ophold i Californien. Det var enormt fedt at prøve at leve på amerikansk – efter alle de TV serier og film man havde set – og det selv at få lov til at stå midt i det selv – total fedt, overvældende og også et kultur chock 😊.

På trods af at min værtsmor var lidt overbeskyttende, som nok gjorde at jeg mistede lidt på den social side, var mit Udvekslings ophold alt i alt en TOTAL fed oplevelse. Jeg kom på en fed skole, fik venner som jeg stadig er i kontakt med her efter 8 år. Var starter på vores Varsity hold, fik super god træning og fuld spilletid (incl D-MVP i en kamp) – virkelig fantastisk football oplevelse.

Jeg havde også nogle virkelig gode oplevelser med min værts mor, både at vi var på ferie på Hawaii, på tur til ski område i Nord Cali. En fed oplevelse var også at opleve en 49ers kamp mod Giants på Candle Stick Park, inden den blev revet ned, og samtidig have udsigt til det nye stadionbyggeri fra vores hus. Samt flere gode Stanford Uni kampe – det er vanvittig med opbakning og hvor meget de går op i College football. Min værtsmor var også svømmetræner på “Court side Country Club” – en virkelig high end og luksuøs Club – der fik jeg gratis medlemskab – så der kunne jeg bare cykle hen og benytte mig af alle faciliteterne – spa bade, fitness lokale – lækker lounge hvor der udelukkende kørte sports kanaler hele tiden 😊 – lækker lækker.

 

Amerikanerne er meget imødekommende og venlige, så det var nemt at komme ind i skolen og jeg fik hurtigt mange gode venner, specielt fra football holdet – det gjorde det også nemt at få hjælp til at finde rundt når man skulle fra klasse til klasse (specielt i starten) – der var altid hjælp at få. Det gjorde det også sjovt i frikvartererne når man skulle fra klasse til klasse, der var altid sjov og grin undervejs.

En, for mig, sjov og underlig ting var, at der var ingen gange på skolen – alt trafik mellem klasserne på campus foregik udendørs – men det var jo Californien så været var jo altid godt.

 

Jeg lærte meget om mig selv ved at gå i skole og bo det år i USA.

Det var helt surrealistisk, bare den udfordring at selv at skulle rejse fra Randers og hele vejen over Atlanten og tværs over USA – det var en lang rejse med flere stop undervejs, heldigvis gik alt godt og jeg nåede både frem og hjem igen 😊

Det er helt klart at mit år i USA har gjort mig mere selvstændig, har givet mig større selvværd, ansvar og vokset enormt det år.

 

Tænk hvis man kunne gøre det igen – det gik så stærkt, fed fed fed oplevelse – Tak.

 

 

 

 

simon 4