Om Thunderexchange

Om Thunder Exchange

Vi brænder for sport og elsker Amerikansk Football. Med den pasion i blodet startede vi i 2011 Thunder Exchange, med det formål, at hjælpe unge mennesker i Danmark, med at få deres drøm  om at komme til USA på High School og spille Amerikansk Football opfyldt . Vi har i alle årene haft et tæt samarbejde med Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF), for at kvalitets sikre processerne og i 2021 udvider vi vores samarbejde med Dansk Basket Ball Forbund (DBBF) .

Her hos Thunder Exchange er det uddannelsen, den kulturelle oplevelse og sporten som er de vigtigste drivkrafter i vores programmer. Vi lægger en stor ære i at finde en skole, der passer til dig og hvor du kan få de udfordringer du søger og hvor du kan dyrke den sport du virkelig brænder for.

Thunder Exchange har siden 2011 sendt unge danskere på udveksling i USA, samt i samarbejde med DAFF udviklet Thunder Exchange Elite Program for de unge der vil bringe deres talent til næste niveau.

Thunder Exchange blev oprettet, fordi vi mente der manglede et udvekslingsprogram som fokuserede på både Kultur, sport og uddannelse. Vi er derfor meget stolte over, at kunne sige, at vi er den eneste organisation i Danmark som målrettet arbejder med finde en highschool til dig, hvor du både kan blive udfordret fagligt og menneskeligt, men også dyrke din favorit sport.
Thunder Exchange blev stiftet af Finn Rahbæk Brandsen og Andreas Rahbæk Brandsen.

Ligesom Thunder Exchange brænder for, at du får et fantastisk ophold i USA – har vores samarbejdspartner World Youth Connection (WYC) mange års erfaring inden for udvekslings. Vores samarbejdspartner står for udvælgelse af værtsfamilier og har samtidigt løbende kontakt til dig som udvekslingsstudent i form af en områderepræsentant.

Hvorfor vælge Thunder Exchange

Thunder Exchange tilbyder et udvekslingsprogram af høj kvalitet og til billige priser. Vi fokuserer på et tæt forhold imellem vores studerende og deres familier. For os er ansvarlighed, ærlighed og åbenhed altafgørende og er der et problem undervejs, så løser vi det.

Er du grebet af Amerikansk fodbold eller en anden sport, kan vi hjælpe dig med at finde en High School som passer til dine behov. Vi lægger en kæmpe ære i at finde en High School hvor du kan dyrke den sport du brænder for!
Vi er derfor meget stolte over at kunne sige vi er den eneste organisation i Danmark som aktivt forsøger at finde en High School, hvor du kan spille Amerikansk fodbold eller dyrke den idrætsgren du elsker!

DAFF og DBBF
Dansk Amerikansk Fodbold Forbund og Dansk Basket Ball Forbund anbefaler at tage en dialog med Thunder Exchange hvis du er Amerikansk football spiller, Cheer leader eller Basket Ball spiller hvis du har eller dit barn har lysten til at tage på High School i USA som udvekslingsstudent.

Andreas Rahbæk Brandsen