Udveksling og Uddannelse med fokus på Kultur & Sport

Hvem er du?

Er du en ung pige/fyr med mod på tilværelsen og som har lyst til at udforske den amerikanske kultur? Vi forventer at du vil være en god representant for din famile, den klub du kommer fra og Danmark. I Amerika vil der blive forventet, at du yder en seriøs indsats i forhold til skolen, skolearbejdet, socialt og i forhold til den familie du kommer til at bo hos . Derfor vil det være en stor hjælp for dig selv, hvis du har skolekarakterer på middel eller derover og du bør yde en ekstra indsats inden du tager afsted, hvis du har karakterer under middel på dit karakterskema.

Ved at have gode karakterer med hjemmefra, vil dine muligheder for at tilpasse dig og have overskud til at deltage i sport eller andre aktiviteter og finde nye venner – blive meget nemmere.

Få en oplevelse for livet

Vi hjælper med at få drømme til at gå i opfyldelse. – Det første skridt tager du ved at trykke ind på “Tilmeld dig her” i menuen, og udfylde et ansøgningsskema.  Vedhæft venligst et billede af dig selv og en kopi af dine seneste karakterer, så starter rejsen mod en oplevelse for livet. Hvad end du drømmer om, at blive udveksligsstudent for 1 år hos en familie i USA, eller om du vil udfordre dig selv og dit sportslige talent ved gå efter at dyrke Amerkansk Football, eller en anden sport på højeste niveau gennem High School og College/University i USA. Måske drømmer du om at få drømmen om NFL til at gå i opfyldelse? – ja, det er jo rent faktisk sket! Vi vil dernæst kontakte dig og din familie og få aftalt et interview. Herefter vil du modtage en “Student Application Form” fra os, hvilket foregår via en hjemme side. Den skal udfyldes meget omhyggeligt og gerne kreativt.

At opleve “the American way ” og oplev “High School Spirit”, er for mange en drøm. Thunder Exchange kan gøre drømmen til virkelighed for dig over hele USA, hvis du har specifikke/specielle ønkser, så kontakt os så finder vi ud af det sammen.

Udtalelser

Billeder

SE ET UDPLUK AF BILLEDER