Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Udvekslingsstudenter i USA der spiller volleybold

  Om at være
  Udvekslingsstudent

  i USA

  At være udvekslingsstudent i USA vil give dig en masse nye, fede oplevelser og minder. Du vil møde nye mennesker, både fra skolen, dine holdkammerater samt værtsfamilien og deres bekendtskaber. Som udvekslingsstudent i USA med Thunder Exchange vil du få muligheden for at udvikle dig både personligt, fagligt og sportsligt. Du vil som udvekslingsstudent i USA opleve den amerikanske kultur samt opleve højtiderne, såsom Thanksgiving, hvor man samles til familiemiddag med kalkun på menuen samt Halloween, hvor man klæder sig ud i festlige kostumer.  Du vil ligeledes opdage en helt ny måde at gå i skole på. Vi sørger for, at du har et sikkerhedsnet – det vil sige at vores samarbejdspartner i USA altid står klar til at hjælpe dig.

   

  Du kan her læse mere om, hvad det indebærer at være udvekslingsstudent i USA. Du kan få et indblik i, hvordan din hverdag som udvekslingsstudent bliver, samt læse mere om din værtsfamilie.

  udvekslingsstudent i usa med skoletaske og bøger

  Skole, sport og fritid

  Her kan du læse om, hvordan din hverdag med skole og sport kommer til at foregå samt få et indblik i din fritid som udvekslingsstudent i USA.

  Læs mere
  udvekslingsstudent i usa, der laver mad med sin værtsfamilie

  Værtsfamilie

  Værtsfamilierne vil gøre sig umage, for at du trives hos dem og bliver en del af familien. Her kan du læse mere om, hvordan det er at bo hos en værtsfamilie, og hvordan de bliver udvalgt.

  Læs mere
  Studerende med rygsæk

  Personlig udvikling

  Som udvekslingsstudent i USA vil du have muligheden for at udvikle dig både fagligt og sportsligt, men især også personligt. Du kan her læse mere om din personlige udvikling.

  Læs mere
  skolearbejde med computer og papir

  Sikkerhedsnet

  Som udvekslingsstudent i USA har vi sørget for, at du har en områderepræsentant placeret i dit område, der kan hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer. Læs mere om områderepræsentanten her.

  Læs mere