Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Udvekslingsstudent og venner der ligger hænderne oven på hinanden

  Et år som
  udvekslingsstudent

  Dit år som udvekslingsstudent, vil være et år, hvor du kommer til at bo hos en amerikansk værtsfamilie og gå på den lokale high school. Her vil du få mulighed for at dyrke den sport, som du brænder for, samtidigt med at du får en fantastisk kulturel oplevelse.

   

  Hvert år sender vi unge danske studerende afsted på high school i USA, for at blive udvekslingsstudent, med fokus på sport. De studerer på, godkendte high schools og bor hos frivillige amerikanske værtsfamilier. Her bliver de en del af familien og kommer til at opleve den specielle ”High School Spirit”. For mange udvekslingsstuderende bliver det et år, hvor de udvikler sig meget, både personligt og sportsligt, og skaber venskaber for livet.

   

  Vi har et tæt samarbejde med Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF), men hjælper alle unge godt afsted, uanset hvilken sportsgren du drømmer om at dyrke på high school i USA.

   

  Hvordan bliver man udvekslingsstudent?

  Hvis du ønsker at blive udvekslingsstudent, er der nogle formelle kriterier, som du skal opfylde. Hvis du opfylder disse kriterier, så er det muligt at kunne starte ansøgningsprocessen om at komme afsted som udvekslingsstudent.

   

  Formelle kriterier:

   

  • Du må ikke have gennemført mere end 11 års skolegang, og tæller 0. klasse ikke med.
  • Du skal være mellem 15 og 18 ½ år gammel d. 31. august det år, hvor du rejser afsted som udvekslingsstudent.
  • Du har et karaktergennemsnit på minimum 7. Hvis du ikke har det, kan du dog stadig komme afsted, hvis du udviser modenhed og gør en indsats for at opnå det.
  • Du må ikke tidligere have været udvekslingsstudent i USA, hverken på et F1 eller J1 visum.
  • Du skal kunne score min. 75 % i engelsktesten, ELTIS.
  • Du skal være afklaret med, at du er væk fra din familie og venner i et skoleår.
  udvekslingsstudenter 2 studerende der spiller amerikansk fodbold på high school i usa Udvekslingsstudent der spiller amerikansk fodbold med holdet Amerikansk fodboldspiller

  Her er en beskrivelse af, hvad du skal gøre for at kick-starte din drøm om at komme til USA og gå på High School, bo hos en amerikansk familie og dyrke din sport som udvekslingsstudent.

  Læs mere

  Du kan her fået indblik i hvordan din hverdag som udvekslingsstudent bliver, samt læse om værtsfamilierne

  Læs mere

  Her kan du få en idé om, hvad det koster at komme et år på high school i USA som udvekslingsstudent.

  Læs mere

  Her kan du få gode råd om, hvad der er en god idé at gøre som udvekslingsstudent i USA, og ligeledes, hvad der er en dårlig idé.

  Læs mere