Skriv til os

Vi vender tilbage i løbet så hurtigt som muligt

  Dine oplysninger
  Hvordan skal vi kontakte dig?

  Et år som

  Udvekslings
  student

  Dit år som udvekslingsstudent, vil være et år, hvor du kommer til at bo hos en amerikansk værtsfamilie og gå på den lokale high school. Her vil du få mulighed for at dyrke den sport, som du brænder for, samtidigt med at du får en fantastisk kulturel oplevelse.

  Personlig udvikling &
  venskaber for livet

  Hvert år sender vi unge danske studerende afsted på high school i USA, for at blive udvekslingsstudent, med fokus på sport. De studerer på, godkendte high schools og bor hos frivillige amerikanske værtsfamilier. Her bliver de en del af familien og kommer til at opleve den specielle ”High School Spirit”. For mange udvekslingsstuderende bliver det et år, hvor de udvikler sig meget, både personligt og sportsligt, og skaber venskaber for livet.

  Vi hjælper

  Uanset sportsgren

  Vi har et tæt samarbejde med Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF) og Danmarks Basketball Forbund (DBBF), men hjælper alle unge godt afsted, uanset hvilken sportsgren du drømmer om at dyrke på high school i USA.

  Hvordan bliver man

  Udvekslings student

  Hvis du ønsker at blive udvekslingsstudent, er der nogle formelle kriterier, som du skal opfylde. Hvis du opfylder disse kriterier, så er det muligt at kunne starte ansøgningsprocessen om at komme afsted som udvekslingsstudent.

  • Du må ikke have gennemført mere end 11 års skolegang, og tæller 0. klasse ikke med.

  • Du skal være mellem 15 og 18 ½ år gammel d. 31. august det år, hvor du rejser afsted som udvekslingsstudent.

  • Du har et karaktergennemsnit på minimum 7. Hvis du ikke har det, kan du dog stadig komme afsted, hvis du udviser modenhed og gør en indsats for at opnå det.

  • Du må ikke tidligere have været udvekslingsstudent i USA, hverken på et F1 eller J1 visum.

  • Du skal kunne score min. 75 % i engelsktesten, ELTIS.

  • Du skal være afklaret med, at du er væk fra din familie og venner i et skoleår.

  Er udveksling i USA noget for dig?

  Er udveksling i USA noget for dig?