Aalborg 89ers / Thunder Exchange Camp – hvad vi tilbyder – Cornerbacks/Safeties

Cornerback/safty: Dee Maggitt Jr:

Dee Magitt Jr. – 

Ud af High School var Dee vurderet som den højst rangeret Cornerback i Washington state i 2010. Commitede til  University of Hawaii (Div 1), hvor han var startene CB i  30 kampe over 4 år.

Efter College har Dee, spillet 3 år i Indoor Football League (IFL).

I 2017 Blev Dee valgt som  #1 Cornerback i Ligaen.

Trænererfaring:

Mens Dee spillede i IFL, var han også Defensive Backs Coach på Pacific Lutheran University (Div 3) i 2018 og Defensive Coordinatior for Tucson Sugarskulls (IFL) i 2019.

Idag er Dee Defensiv Coordinator for Aarhus Tigers og Speed/Agility coach for Tigers ungdoms hold.

 

Cornerback/safety: Hjalmar Nielsen

Hjalmar har spillet Football fra 2011 – 2019, hvor han startede på Aarhus Tigers U13 hold hvor jeg spillede.

Herefter var Hjalmar en tur i England hvor spille for Bristol Pride.

Efterfølgende har Hjalmar spillet for Aalborg 89ers og for den kommende sæson 2022, har han krevet kontrakt med de tyske mestre Dresden Monarchs i GFL.

Hjalmar spiller Safety, både på klubhold og det danske Senior herre landshold.

Hjalmar: “Jeg bruger Amerikansk Fodbold til at have noget at lægge alt min energi og fokus i. Hvilket er godt for min ADHD, derudover er det også en meget systematisk sport hvilket passer mig godt da jeg også har Autisme og god Systematisk forståelse”.

 

HER ER HVAD DU FÅR UD AF CAMPEN SOM CornerBack/Safty

Coachingsteamet træner og forbereder hver spiller grundigt gennem hele campen, til at blive en bedre og mere selvsikker fodboldspiller. 

– Med fremragende faciliteter, toptrænere og atletiske trænere er vores mål at give hver deltager den fineste fodboldtræning, der er til rådighed i Danmark og et program, de aldrig vil glemme!

• Daglig instruktion, foredrag og demonstrationer.

– defensive football drills, reaktionsevner, hvordan man løber med/følger offence, drop-back fundamentals, fremad acceleration, cornerback bold færdigheder, backpedaling, stance & start / opstilling , T-step break, qucik step break, boldteknik, presseteknik og cornerback IQ (DB-coverage, læse angrebet, quarterbacks og wide recievers, skjule  opdækninger, coverage keys, cover 1, cover 2, outside vs. inside recievers ).

• Deltagerne trænes af de bedste danske Lineback trænere samt trænere fra D1 College/University niveau i USA. Trænerne er udvalgt pga deres evner til at coache og træne deres specifikke position.

• 10: 1 deltager til træner forhold med individualiseret træning i små grupper!

– Deltagerne undervises i et forhold på ca. 10: 1. Dette forhold sikrer, at deltagerne får individuel feedback og team træning.

• To akademier i et! 10-16 år, 17-21+. Alle deltagere opdelt efter alder, erfaring og evner!

• Alle deltagere får et sæt camp træningstrøje og trænings shorts.

• Al den football en spiller kan ønske sig. Deltagerne modtager op til 6 timers træning og undervisning hver dag.

• Alt hvad du kan spise. 

– Daglig morgenbuffet, frokost og aftensmad. Forberedt af kokke og med fokus på velnærende mad til motorer der skal yde meget i løbet af campen. 

• 4 dage og 3 nætter med overnatning på lokal skole – medbring selv luftmadras og sengetøj eller lej det af os. 

• Kvalifikation: I overensstemmelse med NCAA-reglerne.

• Sundhed og sikkerhed. 

– Medic og fysio vil være til stede under hele campen.

• Film break down sessioner: 

– De fleste øvelser vil blive video optaget, som brug. Video break down er et fremragende trænings-/feedback redskab til at nedbryde og studere teknik.  Et uvurderlige værktøj i feedback og udviklingen af dig som spiller.

• Tilsyn og kontrol! 

– Vi foretager vi baggrundskontrol og indhenter børne- og straffeattester på alt personale, trænere og rådgivere, der deltager i akademiet. På banen er atleter under opsyn af vores coachingpersonale og vejledere. Uden for banen er står vores frivillige og trænerne for tilsynet med de unge. 

• Deltagerne skal bære hjelm.