Aalborg 89ers / Thunder Exchange Camp – hvad tilbyder vi – O-Line/D-Line

O-line Position coach: Aaron David Bronstein

Aaron David Bronstein:

er 26 år.

Har spillet i AaB 89ers siden 2009. 

Været fast mand på såvel U17 som U19 landshold fra 2011-2013, IFAF team world spiller i 2014 & 2015.

Var med til at vinde det Svenske Mesterskab i 2016 for Carlstad Crusaders.

Aaron startede som Coach i 2014 for AaB 89ers og er idag en af Danmarks absolut bedste O-Line trænere og fungere idag både som O-Line træner for AaB 89ers National liga hold. Dertil har Aaron været O-Line træner for det danskek U17 Landshold og er pt. O-Line træner  det danske U19 landshold. 

D-Line Coach: Daniel F. Gammelgaard

Med mere end 10 års træner erfaring, bla:

– 4 år som U19 Head Coach,

– flere år som hhv TE, OL og DL coach på hhv U17 og U19 landshold.

Mermaid Bowl vinder 2019 som DL/TE Coach

– Flere år som ungdoms træner i Vejle Razorbacks

– OL træner for Polsk top 5 hold.

 

Som spiller har Daniel selv spillet O-Line, i ungdomsårene i Kolding og på det Danske U19 Landshold og på Aarhus Tigers National Liga hold.

HER ER HVAD DU FÅR UD AF CAMPEN SOM
O-Line/D-Line

 Coachingsteamet træner og forbereder hver spiller grundigt gennem hele campen, til at blive en bedre og mere selvsikker fodboldspiller. 

– Med fremragende faciliteter, toptrænere og atletiske trænere er vores mål at give hver deltager den fineste fodboldtræning, der er til rådighed i Danmark og et program, de aldrig vil glemme!

• Daglig instruktion, foredrag og demonstrationer.

– Daglig coaching af top OL og DL coaches med vægt på: fundamentals, hurtighed, hastighed og smidighed, justering, lovlig brug af hænder, korrekt position og kontrol, fodarbejde, holdning og start, mental og fysisk forberedelse, korrekt træning og konditionering.

Deltagerne coaches også i forståelsen af vigtigheden af gode karakterer i skolen og sammenhænge mellem Amerikansk football og Skole.

Vores trænerstab er specialiseret i organisering og coaching af denne udvalgte gruppe. De har coaching egenskaber, der gavner udviklingen af en meget speciel person … “The lineman!”

Vi lægge vægt på de grundlæggende forudsætninger for at få succes i spillets vigtigste område, skyttegravene.

Alle deltagern er under hele campen opdelt efter alder, erfaring og evner! Det enestående forhold mellem træner og atlet giver mulighed for individuel og mindre gruppeundervisning!

• Deltagerne trænes af de bedste danske Lineback trænere samt trænere fra D1 College/University niveau i USA. Trænerne er udvalgt pga deres evner til at coache og træne deres specifikke position.

• 10: 1 deltager til træner forhold med individualiseret træning i små grupper!

– Deltagerne undervises i et forhold på ca. 10: 1. Dette forhold sikrer, at deltagerne får individuel feedback og team træning.

• To akademier i et! 10-15 år, 16-19+. Alle deltagere opdelt efter alder, erfaring og evner!

• Alle deltagere får et sæt camp træningstrøje og trænings shorts.

• Al den football en spiller kan ønske sig. Deltagerne modtager op til 6 timers træning og undervisning hver dag.

• Alt hvad du kan spise. 

– Daglig morgenbuffet, frokost og aftensmad. Forberedt af kokke og med fokus på velnærende mad til motorer der skal yde meget i løbet af campen. 

• 4 dage og 3 nætter med overnatning på lokal skole – medbring selv luftmadras og sengetøj eller lej det af os. 

• Kvalifikation: I overensstemmelse med NCAA-reglerne.

• Sundhed og sikkerhed. 

– Medic og fysio vil være til stede under hele campen.

• Film break down sessioner: 

– De fleste øvelser vil blive video optaget, som brug. Video break down er et fremragende trænings-/feedback redskab til at nedbryde og studere teknik.  Et uvurderlige værktøj i feedback og udviklingen af dig som spiller.

• Tilsyn og kontrol! 

– Vi foretager vi baggrundskontrol og indhenter børne- og straffeattester på alt personale, trænere og rådgivere, der deltager i akademiet. På banen er atleter under opsyn af vores coachingpersonale og vejledere. Uden for banen er står vores frivillige og trænerne for tilsynet med de unge. 

• Deltagerne skal bære hjelm.