aab89ers / Thunder Exchange Camp – hvad tilbyder vi – Quaterback

Quaterback Head Coach: Shelton Eppler

Hello, im Shelton Eppler. I Play Quaterback at AaB 89ers NL team. I have played

Football for more than 14 years as QB, first at Navasota High School team in Texas where we won 2 4A Texas High School State Championships, as well as I hold the Texas state record for most thrown TDs in a season (71) – combined for my junior and senior year i Threw for 9.400 yards and 131 TD with a completion% of 64%.

At Northwestern state university in Lousiana i broke 18 records and played som of the biggest college programs in the world – At LSU and at Texas A&M. 

Comming from a small town, Texas, has tought me to work hard and push past obstacles to get where i am today.

What better way to learn about American Football, than from an American QB who knows and loves the game.

Can’t wait to see all of y’all in week 28 at the AaB 89ers – Thunder Exchange Development Camp. 

HER ER HVAD DU FÅR UD AF CAMPEN SOM
QuaterBack

Coachingsteamet træner og forbereder hver spiller grundigt gennem hele campen, til at blive en bedre og mere selvsikker fodboldspiller. 

– Med fremragende faciliteter, toptrænere og atletiske trænere er vores mål at give hver deltager den fineste fodboldtræning, der er til rådighed i Danmark og et program, de aldrig vil glemme!

• Daglig instruktion, foredrag og demonstrationer.

– hurtighed, hastighed og smidighed, boldhåndtering, position og kontrol bag Center, fodarbejde, afleveringer, pitches og option flips, kaste teknikker, steps og positionering, drop-backs, sprint-outs, bootlegs, rollouts og play-action, kaste øvelser, korrekt hånd, arm, fødder og follow-through, the grip, QB/centerudveksling, QB pivots, 3-, 5-, 7-trins drop, sprint-draw og play-action pass, sigtepunkter, regler for at genkende den åbne reciever, lederskab, mental og fysisk forberedelse til at spille QB, daglige opvarmningsøvelser, 1-2-3 øvelse (read drills), “strider drill” for at coache i lange kast, pop og pass drill, do’s and don’ts som QB, pre-snap reads, hvad man skal se efter som QB, læse “fronts” og opdækninger og hvordan de hængersammen, hvordan man håndter sekundært press og blitz !, og brug af automatics og audibles, og 3-step pass pakke (Out, hitch, slant, fade)

• Deltagerne trænes af de bedste danske Lineback trænere samt trænere fra D1 College/University niveau i USA. Trænerne er udvalgt pga deres evner til at coache og træne deres specifikke position.

• 10: 1 deltager til træner forhold med individualiseret træning i små grupper!

– Deltagerne undervises i et forhold på ca. 10: 1. Dette forhold sikrer, at deltagerne får individuel feedback og team træning.

• To akademier i et! 10-16 år, 17-21+. Alle deltagere opdelt efter alder, erfaring og evner!

• Alle deltagere får et sæt camp træningstrøje og trænings shorts.

• Al den football en spiller kan ønske sig. Deltagerne modtager op til 6 timers træning og undervisning hver dag.

• Alt hvad du kan spise. 

– Daglig morgenbuffet, frokost og aftensmad. Forberedt af kokke og med fokus på velnærende mad til motorer der skal yde meget i løbet af campen. 

• 4 dage og 3 nætter med overnatning på lokal skole – medbring selv luftmadras og sengetøj eller lej det af os. 

• Kvalifikation: I overensstemmelse med NCAA-reglerne.

• Sundhed og sikkerhed. 

– Medic og fysio vil være til stede under hele campen.

• Film break down sessioner: 

– De fleste øvelser vil blive video optaget, som brug. Video break down er et fremragende trænings-/feedback redskab til at nedbryde og studere teknik.  Et uvurderlige værktøj i feedback og udviklingen af dig som spiller.

• Tilsyn og kontrol! 

– Vi foretager vi baggrundskontrol og indhenter børne- og straffeattester på alt personale, trænere og rådgivere, der deltager i akademiet. På banen er atleter under opsyn af vores coachingpersonale og vejledere. Uden for banen er står vores frivillige og trænerne for tilsynet med de unge. 

• Deltagerne skal bære hjelm.