Aalborg 89ers / Thunder Exchange Camp – Forældre information

forældre information

Vores coach gruppe er comittet til at støtte hver eneste deltager, til at nå hans/hendes maksimale niveau. Uanset om dit barn er en erfaren spiller eller lige er startet til football, så er Thunder Exchange Camp en oplevelse, de aldrig vil glemme! Vores mål er at lære vores atleter de korrekte teknikker og vaner, der gør det muligt for dem at nå deres fulde potentiale. Dit barn vil modtage den bedste tilgængelige træning fra erfarne danske og amerikanske trænere. Campen vil øge dit barns motivation for at dyrke football og han/hun vil være en bedre og mere kompetent fodboldspiller efter campen!

 

ALDERGRUPPER

10 – 15 år og 16 – 19+år

Vores coach team har et stort ansvar over for denne unge gruppe. At lære korrekt teknik i denne alder er meget vigtig. Alle deltagere er unikke unge sportsfolk og vil få personlig opmærksomhed og træning fra vores fremragende trænergruppe. Trænings og Coaching niveauet er tilpasset aldersgruppen og til børnene individuelt.

 

Kort sagt, vores erfarne trænere hjælper hver spiller i aldersgruppen – nybegynder, mellem eller avanceret – med at nå deres mål som O-ine, D-Line, quarterback, receiver, defensiv back, eller hvilken somhelst position de gerne vil spille! Træningen vil blive tilpasset til hver enkelt deltagers behov i henhold til deres evner og erfaring.

 

Thunder Exchange Camp er det ultimative camp for såvel nye som erfarne spillere, vi er her for at gøre dit barn til en bedre spiller, uanset position. Træner teamet vil coache på banen og stille sig til rådighed, når som helst der er et spørgsmål. Derudover vil dit barn træne med andre dygtige spillere og mens de spiser og  sover vil de stadig tale/drømme football :). Dit barn vil tage store skridt i din udvikling under campen og være en endnu bedre spiller når han/hun kommer hjem til sin klub efter campen. 

 

Vejret i Danmark:

Deltagerne skal være forberedt på risikoen for regn. Campen afholdes og gennemføres uanset vejr. Beslutningen om at ændre tidsplanen hviler udelukkende på Camp ledelsen.